Малку познат факт: Последните зборови на Салвадор Дали

Надреална смрт

[fblike]

ПОСЛЕДНИТЕ ЗБОРОВИ НА ГОЛЕМИОТ НАДРЕАЛИСТ БИЛЕ:
”КАДЕ МИ Е ЧАСОВНИКОТ?”

ЗАКЛУЧОК:

ОСЕТИЛ ЧОВЕКОТ ДЕКА МУ ИЗМИНАЛО ВРЕМЕТО…

jk banner grcija

Посетено 3.065 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!