Тој можеби изгледа како идиот и зборува како идиот

Тој можеби изгледа како идиот и зборува како идиот. Ама не дозволувајте тоа да ве заведе. Тој навистина е идиот.
– Гручо Маркс

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Wednesday, December 24, 2014

Посетено 158 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!