Почнав со теретана, и упорно вежбам веќе месец време. Вчера после тренинг…

Ми раскажува другарка:

-Почнав со теретана, и упорно вежбам веќе месец време. Вчера после тренинг, застанувам на вага, и гласно размислувам: ”Ееее стоко ненаситна, 54 кила си, срамота!!”

Ме слуша од соседната справа еден буцко, и прати како ме теши:

-Немој девојче џабе да се комплексираш, ја толку имав на пораѓај!!!

 

Посетено 1.353 пати