Пиете по станови, или идете у диско?

Прашање до стручњаците за друштвен инженеринг: Дали пиењето дома со четвурујца другари и четири другарки е помалце…

Posted by Кирил Стоименов on Wednesday, March 30, 2016

Посетено 462 пати