Пазар Тафталиџе: Маркетиншки пропаганден слоган

Оваков маркетиншки пропаганден слоган у моја 10 годишна
активна пазарџиска “кариера” немам видено piperki
Филип Филиповски Фици
Посетено 1.777 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!