Жените откриваат: Ова е совршениот пенис (Видео)

ДИЛЕМАТА КОНЕЧНО РАЗРЕШЕНА
Овие неколку испрашани жени на тема колку треба да е долг просечниот пенис, одговараат слично. Станува збор за должина од 20 сантиментри. Само една испитаничка одговара дека односот со голем пенис може всушност да боли.
Многу мажи го коментираат ова видео негативно и го нарекуваат освета за машката захтевност во однос на женското тело. Уживајте.

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=S8ClOk4hzMg[/youtube]

 

jk banner grcija

Посетено 8.866 пати