Хрватските угостители за македонските навивачи

Изјава на Хрватски угостител:
-Преку глава ни е од Словенците шо со пет евра дремат по пет саати. Македонците се најдобри гости. Иако стандардот и примањата се оскудни, нашите бивши земљаци прават најлуди цехови. Нека учи Европа како се арчат пари!!!

Посетено 5.854 пати