Отец Пимен: Господ Бог нека прости и нека благослови и нека нè укрепи

otec-pimen-majkatiitatkoti

На денешен, на Прочка ќе се најде ли јунак пред Бога да застане и Оче наш да ја каже, да побара Отецот Небесен да му ги …

Posted by Otec Pimen on Sunday, March 13, 2016

Посетено 1.245 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!