Кога ќе умреш, ти не знаеш дека си умрел

Кога ќе умреш,zoran radmilovic_majkatiitatkoti
ти не знаеш дека си умрел
и не ти е тешко.
Тешко им е на другите.
Исто така е и кога си глуп.
Зоран Радмиловиќ
Посетено 2.114 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!