Опција, лево-десно нигде мога стана…

[fblike]

opcija levo desno_majkatiitatkoti
по цели денови се расправаат
која опција е подобра,
лева или десна
Демек едните се лопови
другите уште поголеми итн до бескрај
а навечер после 3 сабајле
опциите им се соединуваат
во (како што фино е опеано во една песна)
„лево-десно нигде мога стана
јој улице ала си пијана“
Посетено 474 пати