Она кога „Каков татко-таков син“ има буквална смисла на зборот!

Некои деца толку многу си личат на своите родители, што е просто неверојатно… После овие слики „каков татко – таков син“ навистина добива секаква смисла на зборот…

#1 Мајка и ќерка, на иста возраст…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#2 Татко и син, и двајцата на сликите имаат по 20 години

#3 Мајка и ќерка во иста поза

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#4 Најверојатно во прашање се татко и син, ма сигурно се…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#5 За ова е потребна математика… нејсе, битно е како сестричките се радуваат на идните сестрички… а првата сестричка што се радува е идната мајка од втората слика… иди па разбери…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#6 Двете сестри на првата слика и нивните ќерки на втората слика…

#7 Внука и баба… 

#8 Внук и дедо, и двајцата имаат по 25 години

#9 Мајка и ќерка… освен гените и деновите на носење лоша коса ги делат…

#10 Чукун-дедото и внукот

#11 Татко + син на квадрат… 🙂

#12 Татко и син…

#13 Ваљда повторно татко и син?

#14 Close enough. Кога ќе има син, нека пушти слика по втор пат… оваа не се важи.

#15 Повторно двајца таткови и двајца синови…

#16 Same here.

#17 Иста возраст, исто кимоно, иста ДНК… Мајка и ќерка…

#18 Кога армијата ти е во крвата од бебе…

#19 Е, ај погодете…

#20 И овде исто…

Колку вие си личите со своите родители?

Извор: brightside.me

Посетено 1.755 пати