Одбрана и Заштита или Веронаука?

После све овја слике што ги изнагледавте, се поставуе прашањето:
кој предмет е поважен у школо”Одбрана и Заштита” или “Веронаука”?
odbrana i zastita ili veronauka_mome

Посетено 840 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!