Јовица Михајловски: Извини Игор, не те прашав, за Македонија се работи

premiera igor_majkatiitatkoti

СДСМ! Подобар министер, не советник, за привлекување инвестиции – странски, домашни, планетарни, од Игор Џамбазов, нема …

Posted by Jovica Mihajlovski on Friday, July 21, 2017

595x90

Посетено 14.839 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!