Таа е вистинска за тебе, ама ти не ја заслужуваш

par
Мајка ми велеше : “Ако девојката има разбирање за твоите глупости, ако останува со тебе и покрај твоите грешки, насмеана е и кога ништо не правиш за неа, очигледно, дека таа е вистинската за тебе. Ама, очигледно е и, дека ти неа не ја заслужуваш.“

Посетено 8.423 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!