Образовниот систем во Амстердам

Основно школо у Амстердам, први септември, час по мајчин јазик
nasloviПрофесорот:
-Ајде деца сеа да напишете состав на тема ‘Како го поминав летниот распуст?
Извесен ученик:
-Професоре, не се прај улав, цело лето заедно пафкаме.

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

Посетено 702 пати