Ни на земјотрес не не’ оставате да се израдвиме!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

„Силен земјотрес од 5.1. степени со епицентар во Охридско, го ПОГОДИ СКОПЈЕ”…ни на земјотрес не не’ оставате да се израдвиме!

Posted by Nevena Taneska on Monday, July 3, 2017

595x90

Посетено 2.078 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!