Несекојдневни дизајни на чадори за секој ден

Многумина уживаат во метеролошкиот феномен, дождот, но поголема е бројката на луѓе кои го сметаат за иритирачки и досаден. Затоа, погледнете ги неколкуте дизајни кои ќе ја разшаренат сиво-жолтата прошетка низ градот.

Посетено 508 пати