Неделен Тајмлајн

Денешнио тајмлајн:

-Мрсни софри како локните на Фрчковски
-Касначи со рати за кредит се радуват на монета заглавена у брашно и вода
-Шо е овоа двојазичност, сакаме да сме неписмени само на мајчинио јазик!!!
-Ракометни експертизи од пред-коперациски теоретичари на заговор
-Македонија со Капс Лок

Посетено 216 пати