Лицемерието, не Вардар туку Нијагара не ти го пере

licemerie

15 февруари Нијагара да е нема да може да го испере лицемерието, шо на верски план, шо на љубовен.

Posted by Кирил Стоименов on Tuesday, February 14, 2017

Посетено 524 пати