Не ми е сине жал за земјиштето, ниту за куќата…

Жал ми е сине, што немам повеќе време да градам нешто ново, а и каде да го проживеам ова што ми остана.  bosnjaci_majkatiitatkoti

Посетено 8.824 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!