Не ми е сине жал за земјиштето, ниту за куќата…

Жал ми е сине, што немам повеќе време да градам нешто ново, а и каде да го проживеам ова што ми

Прочитај повеќе

Jujutsu Kaisen (TV) Recap (https://animeplanet.cc/m/qbB8) Episode Full at AnimePlanet fruits basket anime planet

Naruto (Dub) (https://funimationfree.com/m/GY7) Episode 220 at Funimation funimation app down