Не кажувам веќе “добро утро”


Не ми се кажува веќе “добро утро“ на непознати луѓе. Оние со кои се разминуваш низ маалската уличка. и на кои најучтиво, онака како што не воспитувале, ќе им кажеш”добро утро”. Не им кажувам ништо. Затоа што ме гледаат како мајката да сум им ја опцул

Посетено 7.835 пати

Website https://4anime.biz: Watch Red Data Girl (Dub) 4anime Episode 12 one piece 4anime

AnimeKisa: Pokemon the Movie: Volcanion and the Mechanical Marvel (Dub) anime episode Full online free at https://animekisa.in watch anime free

ANIMEFLIX Watch english anime Online in HD for FREE

AnimeBee Watch english anime Online in HD for FREE

Mymediads: https://mymediads.com/profiles/63946

Rohitab: http://www.rohitab.com/discuss/user/147750-gogoanimebe/