Не гризе а? – Ни да пипне

krokodil_majkatiitatkoti

Седи човек на брегот и лови риба. Саат, два, три и ништо не фаќа.
Излегува крокодил од водата и му вика:
– Не гризе а?
– Ни да пипне
– Па што не си се избањаш тогаш!

Посетено 1.400 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!