Не е важно дали е на Бали или на Водно

dorucek-vo-krevet_majkatiitatkoti
„ …Тост… свежо исцеден сок од портокал и кафе… формула за ставање во погон на сите сетила. Уште кога ти ги сервираат во постела… и згора на се, кога е покрај тебе саканата личност, тоа е веќе најблизу до совршенство. Не е важно дали е на Бали или на Водно. Кога првите три услови се исполнети, другото само по себе губи значење…“

Извадок од Урбани Херои – Драган Таневски

 

Посетено 1.317 пати