Навечер: сепаре, Moyet, Grey Goose…

Како изгледаат 24ч од животот на една скопска спонзоруша…

Навечер: Сепаре, Moet, Grey Goose, дрога, секс, BMW..

Денски: Ајвар, посебна салама, сок на растварање, градски автобус...

 

Фејсбук статус: Мане Манојловски

Посетено 1.883 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!