Најомилените Македонски Апетисани

Lexilium_majkatiitatkoti

 

Македонските апетисани Хелекс и Диазепам се навистина врвни, во последно време нема трпеза без нив, но сепак мојот најомилен апетисан е Лексилиум.

Посетено 3.449 пати