Буковски и лигушите од Фејсбук

bukowski_majkatiitatkotiНајцитиран писател на Фејсбук е Буковски
Се е тоа ок, ама 80 % од тие што
се палат на него немаат никаква допирна точка
со таквиот начин на живот,
со таквиот начин на функционирање на мозокот
Најдраматични настани во нивните животи се
ако таксито им касни 5 минути
или не дај боже да се појави медуза во Ханијоти
Е тоа се драми за кои зборат цела година
Лигуши

Посетено 6.612 пати