Бројот Еден и науката за среќата

Бројот Еден и науката за среќата

Една учителка по англиски, учејќи ги своите мали ученичиња да бројат, ги прашала кој е…

Posted by Светлана Сеси Камџијаш on Friday, December 11, 2015

Посетено 1.740 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!