Можеби оваа иновација е спас од авионски несреќи (Видео)

[fblike]

Овој интересен концепт може да спаси многу животи од урнат авион.
Кој ја сака оваа идеја !?

Посетено 1.645 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!