Мојот Тато Лаже

[fblike]
За секој случај, кога ќе го пуштите видеото гледајте да имате кромид за сечење
до вас, во случај некој да ви влезе и да имате изговор за солзите. Инаку, видео
на тема жртви што секој родител ги прави за своето малечко.

Посетено 1.168 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!