Мислам дека имаме Хит: Дунавка Трифуновска ска ска… (Видео)

Доволни се овие 7-8 секунди за све да ти стане јасно…

Дунавка Трифуновска МакедонијаКратко и Јасно….Дунавка Трифуновска, Македонија..

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Thursday, November 12, 2015

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

Посетено 5.081 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!