Мери и Ѓорги ви го честитаат Католичкиот Божиќ

Среќен католички Божиќ на сите што го слават денес! <3
Со една сликичка, ако не сте налетале на неа, да ве насмеам 😉

Posted by Kalina Kosi on Sunday, December 25, 2016

Посетено 388 пати