Бетмобилите низ времето

1963 "Batman's Batmobile"
1963 “Batman’s Batmobile
Направен во 1963 под лиценца на All Star Dairis, ова возило имало за цел да врти турнеа низ источниот брег на Соединетите Држави, под име ”Бетмобилот на Бетмен”. Ова е всушност претходникот на легендарниот Lincoln Futura што се појавува во ТВ серијалот ”Бетмен”, 1966-та.
Кој е вашиот омилен Бетмобил?
Посетено 337 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!