Мењам кралство за тегла ајвар

[fblike]tegla ajvar-pocetna_majkatiitatkoti

Пред некоја година стаив у статус “Мењам Кралство за Тегла Ајвар” и у истиот ден добив неколку тегли. Од тогаш нааму џаб…

Posted by Кројачот од Панама on Thursday, September 24, 2015

Посетено 473 пати