Имав двајца цимери: еден на медицина, друг на филозофија…

Раскажува татко ми:

-Имав двајца цимери: еден на медицина, друг на филозофија.. Овој на медицина беше бруцош, прва година и го викавме Докторе, а овој на филозофија беше трета година и го викавме Ќелнер!

Посетено 1.288 пати