Секое ‘седнувај да учеш’ си има свое…

dete

Секое ‘седнувај да учеш’ си има свое ‘мамо, у реду е ма, де да се дојадам како човек, може ли, оди згмечи уште два тоста, еее да ти ибам живото кучешки, ај да легнам да умрам, да ме нема и се у курац нека иде’

Посетено 603 пати