9-ти март у една канцеларија…

9-ти март у една канцеларија:

-Абе не ми ногу кажувај ‘директоре боле ме’ враќај се назад у погоноt, еден куп работа од вчера остана недовршена. Па ја така на секоја втора работничка ако и’ верувам, каде крајот ќе ми биде….

Посетено 336 пати