Марио Гоце е чист МаЌедон. Прадедо му бил Хунза, прабаба му исто, ама сос пунџа.

[fblike]

tv slnce
Mario Götze
Не ќе да ме зачуди ако од ТВ С,лнце извадат ваква теорија: Марио Гоце е чист МаЌедон. Прадедо му бил Хунза, прабаба му исто, ама сос пунџа. Во потрага по пиперот наш насушен, хромозомски, тргнале отаде Ѓерманите. Нашле пиперките. Дедо му и баба му се запознале на поле (за натпревар), па уз ракиица се изродиле мајка му и татко му. Растен на пиперка и на ракија, Гоце како мал паднал од тараса и затоа останал на метро и кебап. И играл, играл, играл и станал тоа шо е денес. Така велат за него
Посетено 3.543 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

My Hero Academia: Two Heroes (Dub) Episode Full at website https://animeheaven.pro animeheaven attack on titan

Watch King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi Episode 1 at website https://animeplanet.cc. See more boruto anime planet episodes