Марија Шарапова трола на Твитер: “Eј дечко, јас сум зад тебе”

naslovna-sharapova_majkatiitatkoti
Јас сум токму зад вас: Марија Шарапова го трола мистериозниот човек од авионот.

Марија Шарапова забележува човек како чита сторија за неа во весник, и твита “Eј дечко, јас сум зад тебе

sharapova-tweet_majkatiitatkoti

hey buddy_majkatiitatkoti

Посетено 1.365 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

My Hero Academia 3 (Dub) (https://crunchyrollfree.com/m/Yn9v) Episode 25 at website https://crunchyrollfree.com. See more vrv free account

By the Grace of the Gods (Dub) (https://kissanimeonline.com/m/BrBb) Episode 12 at website https://kissanimeonline.com. See more legend of korra kissanime