Малку познат факт: Ајфеловата кула

[fblike]
Точната висина на Ајфеловата Кула зависи од сезоната. Температурните промени можат да предизвикат намалување за 15 сантиментри во текот на зимата.
 НАРОДСКИ КАЖАНО: “ЖИМИ СЕ ПОГОЛЕМ МИ Е…САМО ЗИМО Е.
Посетено 1.407 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!