Тоше Проески у маалска продавничка

У маалска продавница:
– Добар ден, да прашам нешто.
– Повели.
– Има ли ден за нас, да откријам дека сум жив, да фрлам превез од страв и страст, да потпишам дека сум крив . Прозбори!

Posted by Кирил Стоименов on Monday, September 12, 2016

Посетено 4.030 пати