Малку познат факт: Плавушите и платата

Плавуши VS Жени со друга боја на косата


Во Америка, плавушите земаат поголема плата за разлика од жените со друга боја на косата и тоа за исти позиции и работни места.

ЗАКЛУЧОК

АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ РАСИСТИ ДУРИ И ТОГАШ КОГА НЕ СЕ РАБОТИ ЗА БОЈАТА НА КОЖАТА!


Посетено 2.011 пати

Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town? Episode 2 at website https://gogoanime.be. See more steins gate gogoanime

Watch Fairy Tail Episode 67 (https://crunchyrollfree.com/m/XvP/ep-67) at website https://crunchyrollfree.com. See more crunchyroll free premium account 2020