“Анонимуси” Исклучија 5.500 Акаунти – 24 часа Откако “ISIS” На Твитер Ги Нарече “Идиоти”

[fblike]

anonymous
ПАРИЗ, Франција – Хакерите од “Анонимнус” отстраниле над 5.500 Твитер акаунти кои наводно им припаѓале на членовите на  “ISIS” по прогласување на “тотална војна” на терористичката група по нападите во Париз.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=jF_WXlzPKAU[/youtube]
 Портпаролот на  “Анонимуси” Alex Poucher изјави  RT:
Посетено 526 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!