Стаклена куќа – Заборавете на вашата приватност

NikoBanerTel_WebВо оваа вертикална стаклена куќа, подот и прозорците си ги смениле местата. Архитектот Јанг Хо Чанг ја дизајнирал за натпреварот за урбан развој на домовите.
Убаво е да фрлиш поглед директно од подрумот кон таванските соби.
Посетено 752 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!