Малку Познат Факт: Брадата И Здравјето

Брадата ве прави поздрави

[fblike]

Одгледувањето на долга брада е добро за здравјето.
Брадата заштитува од алергии, ја заштитува кожата од сонце
и штити од астматични нападиЗАКЛУЧОК

ЕВЕ ЗОШТО ПОПОВИТЕ ЖИВЕАТ ПОДОЛГО


Посетено 6.227 пати