Влатко Стефановски: Концерт Еден Ама Вреден

Влатко Стефановски најавува концерт како промоција на новиот албум и како одбележување на неговиот јубилеј 40 години на сцена. Конецертот ќе биде обогатен со звучни имиња од регионот.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=tvAHcWOz81I[/youtube]

vlatko stefanovski nov album_majkatiitatkotiКонцерт на Влатко Стефановски во Универна сала 28 март петок
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=sJy7gVn-h8U&list=UUm3VSb_0u6LOX38LTnOdttg[/youtube]

Посетено 513 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!