Мајсторски комбинации од филмски постери и луѓе

Џереми Чунг е малезиски дизајнер кој многу мајсторски и вешто прави ”маш-ап” од филмски постери и вистински луѓе во контра амбиент. Погледнете.
Посетено 516 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!