Слаткиот дедо кој плете џемпери за повредените пингвини

109 годишниот Дејт од Австралија, донира неколку џемпери за фондација на заштита на пингвините

Кога го прашале најстариот господар на плетењето која е тајната на долгиот живот, тој одговорил: ”Едноставно е, само треба да се разбудиш секое утро”.

Најстариот жител на Австралија помага на загрозените животните

Посетено 1.245 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!