„Љубовници“ Во Драмски

[fblike]„Има многу љубов во претставата и за претставата“. – Драган Спасов – Дац
ljubovnici
“Љубовници” урбана љубовна приказна по сценарио и режија
на Катерина Коцевска.
Сценографија, Филип Гулевски.
Дизајн, Горјан Донев.
Сликар, Ѓорѓи Ѓорѓиевски.
Актерска екипа:
Биљана Беличанец – Алексиќ, Драган Спасов – Дац, Зоран Љутков,
Маја Вељковиќ – Пановска
 27 ми февруари, претпремиера
28 ми февруари, премиера
2ри март, прва реприза
Почеток 20 часот
Резервации на тел. 076 434343
Посетено 526 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!