Лесна песна, тешко срање!

Лесно, тешко, пак си смрди…
lesna-pesna-tesko-sranje-1[fblike]
Најмногу ми пречи лесна песна, ме потсетува на тешко срање.
Најмногу ми галами лесна песна, ме потсетува на неговата тивка галама на моето уво.
Најмногу ме растажува лесна песна, бидејќи ми е тешко.
Најмногу ме потсетува лесна песна, бидејќи никогаш не било така лесно како во песната.
Најмногу ме боли лесна песна, бидејќи некогаш сум имала болка во усните од бакнежи слушајќи ја цела вечер.
Најмногу ми се повраќа од лесна песна, бидејќи ме потсетува на него, а од него ми се повраќа исто така.
Што значи гаси лесната песна, тоа тешко срање, пушти тешка песна, лесно срање…
Или повторно тешко, нема везе како било, срањето си останува срање.
Лесно, тешко, пак си смрди…
Посетено 689 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!